–  поехме отговорността да съставим това правителство. Опитваме да

...
 –  поехме отговорността да съставим това правителство. Опитваме да
Коментари Харесай

Борисов секна интервюто на Христо Иванов в Лице в лице, каза какво мисли за съпредседателя на ДБ

" – "  поехме отговорността да съставим това държавно управление. Опитваме да съберем политически сили с доста тежка история на борба, които не са не запомнили че са съперници. Това задава динамичността, ние носим отговорността за крайния резултат. Това съобщи Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския в предаването „ Лице в лице “. 

Много е елементарно да бъдем подритвани от всички, тъй като  те имат лукса да не дават отговор за крайния резултат. Когато са ти заети ръцете с значими неща не всеки път можеш да ги изпуснеш да се счупват, с цел да отговориш на огъня. Ше изчакаме да забележим крайните резултати и по тях ще съдим. Ние не би трябвало да си мерим силите. А дали сме съумели да наложим дневен ред, който да придвижи страната. 

По думите му все още са реализирани междинни резултати, само че „ сме надалеч от крайния резултат “. " Най-близо сме до решение във връзка с Шенген. Последна умира решимостта. Кабинетът " Денков-Габриел " прави всичко належащо, с цел да се отбрани националния интерес ", сподели още той. 

Изненадващо по телефона се включи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който затвърди поддръжката си към Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

" Той прави голяма активност, когато приказваме за промени в Конституцията. Доверил съм му се на 100%. и аз и и парламентарната група на го поддържаме. Всички поносим несгодите на сглобката. Затова преди няколко дни в Народното събрание Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, Асен Василев и аз излязохме обществено и казахме, че няма да се вършат назначения, които не са съгласувани сред нас тримата. Институциите са извънредно значими и виждате публичното мнение. Фокусираме се върху конституционна промяна, бюджета, защитата, Шенген, еврозоната ", уточни Борисов. 

По думите на Борисов уволнението на шефа на „ Пирогов “ е жесток акт против лекарите.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР